Shërbim i besueshëm i ndërtimit që nga viti 2011.

Shërbimet tona

Ndërtim Holding

Kompania PROMET STEEL HOLDING kryen veprimtarinë e saj në rrugën 6, numër 16 A Shkup. Aktiviteti kryesor i kompanisë sonë është blerja dhe eksporti i hekurit të mbeturinave, si dhe importi i përforcimit të betonit të betonit.

Transport

Steel Trans Dooel, me seli në Shkup, është një kompani që merret me transportin brenda dhe jashtë kufijve të Republikës së Maqedonisë.

Pse ne?

Te gjitha mjetet e nevojshëm

Posedojmë të gjitha mjetet për ndërtim dhe transport

Çertifikime

Jemi të paisur me të gjitha çertifikatat e nevojshme.

Çmime Konkurruese

Jemi më të mirët dhe më të lirët.

Garancion i Lart

Garantojm ne produktet tona.

20Vite Përvoje Pune

Tashme jemi të bindur në punën tonë.

Mbështetje Klienti

Jemi 24/7 afërt klientëve tanë.